Intel® Core™ i9 Processor Intel, het Intel logo, Intel Inside, Intel Core en Core Inside zijn handelsmerken van Intel Corporation of zijn dochterondernemingen in de Verenigde Staten en/of andere landen.

ZenBook Pro serie

De onoverwinnelijke Zenbook Pro is sneller en geavanceerder dan ooit tevoren. Met het verbluffende nieuwe ScreenPad™ (het intelligente en interactieve tweede scherm), die zich aanpast aan jouw behoeften voor probleemloze controle en verbeterde efficiëntie. Geniet daarnaast van de krachtig Harman Kardon-gecertificeerd audiosysteem. Met de ZenBook Pro ben je klaar voor de toekomst!

ZenBook Pro 14

Schermgrootte

14″ FHD

Processortype

Intel® Core™ i5/i7 265U

Videokaart

NVIDIA® GeForce® GTX 1050 MAX

Geheugen

4 – 16 GB RAM

Totale opslagcapaciteit

256 GB – 512 GB

Gewicht

1.6 kg

Nu verkrijgbaar vanaf €1199,-

ZenBook Pro 15

Schermgrootte

15.6″ 4K UHD/FHD IPS

Processortype

Intel® Core™ i7 – 8750H/i9 – 8950HK

Videokaart

NVIDIA® GeForce® GTX 1050 Ti GDDR5 4GB

Geheugen

16 GB RAM

Totale opslagcapaciteit

512 GB – 1 TB

Gewicht

1.88 kg

Nu verkrijgbaar vanaf €1899,-

ASUS ScreenPad™

ASUS ScreenPad™ is de nieuwe manier om te communiceren met je laptop en een enorme sprong voorwaarts in de evolutie van het vertrouwde touchpad dat al bestaat sinds 1992. ScreenPad™ combineert de functies van een standaard touchpad met een LCD-touchscreen met een hoge resolutie, waardoor je een secundair interactief scherm hebt met eindeloze mogelijkheden. Je kunt de speciale ScreenPad™ -apps volledig binnen ScreenPad™ gebruiken, zodat u nuttige hulpmiddelen en bedieningselementen, zoals een rekenmachine of muziekspeler bij de hand hebt. ScreenPad™ kan ook werken in een adaptieve modus met desktop-apps, met functies en hulpmiddelen die automatisch worden aangepast aan de hand van de taak. Er is ook een volledige softwareontwikkelingskit beschikbaar, zodat ontwikkelaars de ondenkbare mogelijkheden kunnen creëren en uitbreiden. Met ScreenPad™ wordt je laptop jouw intelligente partner, waardoor je efficiënter en plezieriger kunt werken! Voor meer informatie: www.asus.nl