fbpx

ZenBook Pro Duo

UX581 | 15.6″ 4K UHD Touch OLED Display +
4K 14.0″ ScreenPad™ Plus
Processor

Intel® Core™ i7 / i9

Videokaart

NVIDIA® GeForce® RTX 2060

Geheugen

16GB / 32GB

Opslag

512GB SSD / 1TB SSD

Besturingssysteem

Microsoft Windows 10

Prijs vanaf €2999,-

Ervaar ultieme productiviteit, met ScreenPad™ Plus

ASUS ScreenPad™ Plus biedt u on-the-go werken zoals u nog nooit eerder hebt ervaren. Het is een volledig secundair 4K-touchscreen over de volledige breedte dat naadloos samenwerkt met het belangrijkste 15,6-inch 4K UHD OLED-touchscreen, waardoor u eindeloze manieren hebt om uw workflow te optimaliseren en te personaliseren. Een reeks handige ingebouwde apps helpen uw productiviteit te verhogen. Met Quick Key kunt u complexe toetsenbord sequenties met één tik automatiseren en met Handwriting kunt u intuïtief tekst invoeren. Er zijn ook handige snelle bedieningselementen zoals App Switcher, ViewMax en Task Swap voor interacties tussen het hoofdscherm en ScreenPad™ Plus. Met Task Group blijft u in werkmodus door meerdere taken met één aanraking te openen.

Bekijk de video’s voor meer informatie!

Reliability_logo_DEF

ASUS Reliability Programma

Koop een nieuwe ASUS-laptop en registreer uw product voor het Reliability Programma. Gegarandeerd terugbetaling van het aankoopbedrag in het geval van een technisch mankement*. Meer informatie op www.asusreliability.com

* Koop een nieuwe ASUS-laptop in de aankoopperiode (01-08-2019 t/m 31-01-2020) en registreer het product binnen 15 dagen op www.asusreliability.com. Op deze promotie zijn de ASUS Reliability Programma Algemene Voorwaarden van toepassing.