Ontdek hem nu
ASUS ZenBook Series - nu te koop bij:

ASUS ZenBook 3

Pure elegantie

De ZenBook 3 is een mix van pure elegantie, kracht en bescheidenheid. Elegantie in de vorm van de prachtige kleur Royal Blue, de gouden accenten en de verfijnde lijnen, maar bescheiden in formaat en uitstraling. En desondanks huist er in de ZenBook 3 pure kracht, waarmee je, mits je niet afgeleid wordt door het uiterlijk, productiever zult zijn dan ooit.

Lange adem

Waar je ook wilt, want de ZenBook 3 weegt minder dan een goed boek, is velen malen dunner en blaast zijn laatste adem pas uit na een hele lang werkdag. Na 5 generaties ZenBooks, kunnen we eerlijk zeggen dat dit de meest verfijnde ZenBook ooit is.

Koop de ASUS ZenBook 3 (UX390) bij uw favoriete retailer:

ASUS ZenBook UX410

Award winning

De ZenBook UX410 zouden we omschrijven als een luxe werkpaard. In zijn klasse de beste laptop die je kunt krijgen. Tweakers bekroonde de laptop met een 8, terwijl Hardware.info een Excellent-award aan de laptop uitreikte. Een aluminium behuizing is in deze klasse ongehoord, maar dat is niet het enige waarmee de ZenBook UX410 zich onderscheidt.

Nieuwste hardware

Ook in de UX410 prijkt er een 14”-scherm in een 13,3” behuizing, met de riante resolutie van 1920x1080 pixels. Aangestuurd door een snelle Intel Core-processor van de nieuwste (7e) generatie en voorzien van een ssd, start deze ultrabook snel op en reageert hij onmiddellijk wanneer je een nieuw programma opstart. En de laptop blijft reageren, ook nadat je er een lange college- of werkdag het uiterste uit hebt gehaald.

Koop de ASUS ZenBook UX410 bij uw favoriete retailer:

ASUS ZenBook UX430

Oneindig scherm

De ZenBook UX430 werd ontworpen voor mensen die productiviteit hoog in het vaandel hebben staan, zonder dat luxe gevoel uit het oog te willen verliezen. Zo zit er een 14”-scherm in de UX430, maar is het chassis net zo groot als een 13,3”-laptop, dankzij extreem dunne schermranden. Zo ben je nog steeds mobiel, maar kun je wel genieten van een riant scherm.

Alle gemakken

Behalve productief is de ZenBook UX430 ook heerlijk luxe. Een vingerafdrukscanner maakt het mogelijk om snel in te loggen, maar net zoals zijn kleinere broertje, is de UX430 uitgerust in het Royal Blue en prijken de kenmerkende Zen-cirkels op de achterkant van de laptop. Waar je ook gaat of staat, de ZenBook UX430 is een genot om op te werken of om gewoon lekker naar te staren.

Koop de ASUS ZenBook UX430 bij uw favoriete retailer: